FOTOGRAFIE, STYLING & RECEPTONTWIKKELING

De passie voor fotografie én food is er altijd geweest. De combi van deze twee ontwikkelde zich toen ik startte met een foodblog. Het balletje is toen gaan rollen en in 2016 lanceerde ik mijn eerste kookboek Altijd ijs en in zomer ’20 mijn tweede kookboek ‘IJS‘.

Ik heb opdrachten gedaan voor diverse grote merken én start-ups, waaronder: De Kweker, FEBO/Natwerk, Maaslander kaas, Sanoma, The Avocado Show, Amazingy, Choco & Things, Hagelswag , Moods Coffee Corner, Marleen Kookt en Shoq Creative Studio/BeLeaf.

CONTACT

Ben je geïnteresseerd in fotografie, styling en/of receptontwikkeling. Of wil je praten over een andere mogelijke samenwerking? Neem dan contact op via het onderstaande formulier.

Hoe ben je bij mij terechtgekomen? *

Ik ben geen robot: 2 + 3 =


* Verplichte velden

FOTOGRAFIE, STYLING & RECEPTONTWIKKELING

De passie voor fotografie én food is er altijd geweest. De combi van deze twee ontwikkelde zich toen ik startte met een foodblog. Het balletje is toen gaan rollen en in 2016 lanceerde ik mijn eerste kookboek Altijd ijs en in zomer ’20 mijn tweede kookboek ‘IJS‘.

Ik heb opdrachten gedaan voor diverse grote merken én start-ups, waaronder: De Kweker, FEBO/Natwerk, Maaslander kaas, Sanoma, The Avocado Show, Amazingy, Choco & Things, Hagelswag , Moods Coffee Corner, Marleen Kookt en Shoq Creative Studio/BeLeaf.

CONTACT

Ben je geïnteresseerd in fotografie, styling en/of receptontwikkeling. Of wil je praten over een andere mogelijke samenwerking? Neem dan contact op via het onderstaande formulier.

Hoe ben je bij mij terechtgekomen? *

Ik ben geen robot: + 53 = 57


* Verplichte velden